V.l.n.r: Jacqueline, Jolien & Ans

“Als de behandeling meevalt, krijgen wij het compliment!”

Ze zijn het visitekaartje van onze praktijk: onze baliemedewerksters Ans, Jolien en Jacqueline. Met een vriendelijke glimlach staan ze altijd voor onze patiënten klaar. Wat vinden zij het leukst aan deze representatieve functie? Wat doen zij eigenlijk nog meer naast het inplannen van afspraken? Tijd om hen eens ‘in the picture’ te zetten…

Leuk patiëntencontact
“Er zijn maar weinig mensen die graag naar de tandarts gaan. Dat weten wij maar al te goed. Regelmatig zien we zenuwachtige patiënten onze praktijk binnenkomen. Met een beetje humor en een gezellig praatje proberen wij hen dan gerust te stellen. Over het algemeen werkt dat goed en dat is leuk om te zien tijdens het contact met onze patiënten. Nog leuker is dat als de behandeling meevalt, wij het compliment krijgen. Uiteraard geven we dat dan ook weer door aan de tandartsen!”

Administratieve duizendpoten
“We zijn bijna altijd met z’n tweeën aanwezig. Als de één aan de telefoon zit, regelt de ander alle overige patiëntzaken. Afspraken inplannen, verwijsbrieven maken, nieuwe patiënten inschrijven, offertes mailen, patiëntgegevens up-to-date houden en 1 x per maand de oproepkaarten voor de periodieke controles versturen; naast een representatieve functie hebben wij ook veel administratieve taken. Dat is een leuke afwisseling!”

Fijne werkomgeving
“Ondanks dat we met een groot team zijn, bestaande uit 25 vrouwen en 2 mannen, is de sfeer in onze praktijk heel goed. Alle medewerkers die hier binnenkomen blijven over het algemeen ook een lange tijd. De heerlijke airco in de zomer, de moderne uitstraling van het pand en de nieuwste apparatuur waar we mee werken spelen daarin uiteraard ook een grote rol,” beamen de baliemedewerksters.

Afspraak inplannen?
Heeft u nog geen afspraak ingepland voor uw periodieke controle? Neem dan contact op met Ans, Jolien of Jacqueline via 0541 – 512285 of via het contactformulier op deze website.

 

 

20160518_124114

   Na het serieuze werk, vonden de dames het tijd voor een spontane, gekke foto. 
CategoryIn the picture

© Copyright Tandartspraktijk Brummelhuis | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid

Realisatie:    Vindingrijck