Wist u dat alle reguliere tandartsbehandelingen, met uitzondering van orthodontie, voor kinderen tot 18 jaar gratis zijn? Ongeacht waar u verzekerd bent!

Voor iedereen vanaf 18 jaar met een tandartsverzekering geldt dat uw ziektekostenverzekeraar tot een bepaalde hoogte tandheelkundige behandelingen vergoedt. We raden u aan bij uw ziektekostenverzekeraar te informeren naar de mogelijke vergoedingen.

U ontvangt de rekening van Infomedics

Wij houden ons graag uitsluitend bezig met mondzorg op maat. Wij zorgen liever voor u dan dat wij veel tijd besteden aan de financiële administratie. Daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Infomedics.

Lees hier alles over de Infomedics rekening

Techniekkosten

Voor ons kroon- en brugwerk, onze protheses en ons orthodontisch werk, werken wij samen met verschillende laboratoria. De prijslijsten van 4Dental, Marland Dental en Siemonsma Tandtechniek vindt u hieronder.
Wilt u van de andere laboratoria de prijzen weten, dan horen wij dat graag van u. Voor uitgebreidere behandelingen ontvangt u van ons altijd een offerte met het maximale techniektarief. De tandarts zal in overleg met u beslissen welke materiaalkeuze en welk laboratorium voor u het meest geschikt is.

Klik hier voor de techniekkosten van 4Dental

Klik hier voor de techniekkosten van Marland Dental

Klik hier voor de techniekkosten van Siemonsma Tandtechniek

Wilt u de kosten van uw tandartsbezoek of behandeling bij Tandartspraktijk Brummelhuis in kaart brengen?

Bel ons zodat wij u daar over kunnen informeren.

Lach je tanden bloot!