Bij Tandartspraktijk Brummelhuis kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, orthodontie en implantologie. Met de modernste apparatuur en een vakkundig team, zorgen wij voor een optimale mondgezondheid van onze patiënten. We luisteren naar uw wensen, betrekken u bij het behandelplan en we leveren hoogwaardige kwaliteit. ‘Service met een glimlach’, noemen wij dat!

Algemene tandheelkunde

Algemene tandheelkunde is het planmatig verhelpen van algemene klachten en het bieden van periodieke gebits- controles en gebitssaneringen met als doel: een duurzaam en fraai resultaat.

Orthodontie

Orthodontie houdt zich bezig met het optimaliseren van de stand van tanden in de kaken. Dat kunnen we bewerkstelligen door middel van een beugel. Dat is nuttig, want een regelmatig gebit ziet er mooi uit en zorgt ervoor dat je goed kunt bijten, kauwen en praten.

Implantologie

Een gaaf, gezond gebit mag gezien worden! Wie zo’n gebit niet (meer) bezit, kan worden geholpen door de techniek. Implantologie is het snelst-groeiende onderdeel van de tandheelkunde en heeft tot doel om tanden te vervangen door tandheelkundige implantaten.

Bleken

Uw levensstijl en eetgewoonten kunnen ertoe leiden dat uw tanden aan witheid verliezen. In dat geval kan het nodig zijn om het gebit te bleken. De tanden worden dan enkele tinten lichter en weer meer de natuurlijke kleur van vroeger.

Scannen en digitale röntgenfotografie

Tandartspraktijk Brummelhuis werkt uitsluitend met de modernste apparatuur. Wij hebben geïnvesteerd in een 3D CT-scanner, de 3Shape mondscanner van TRIOS en digitale röntgenapparatuur, waarmee we uw gebit zeer nauwkeurig kunnen scannen, bekijken en beoordelen.

Lach je tanden bloot!