“Het groeien en ontwikkelen is ontzettend fijn”

Afgelopen december was ze al weer 20 jaar in dienst bij Tandartspraktijk Brummelhuis. In die 20 jaar heeft ze heel wat veranderingen meegemaakt. Maar de veranderingen binnen de praktijk waren niet het enige, het aantal kapsels van Melanie veranderde de afgelopen jaren net zo snel mee en is inmiddels niet meer te tellen. Als iemand al zo lang met plezier naar dezelfde werkgever gaat, wordt U vast nieuwsgierig naar wat de dingen zijn die Melanie zo leuk vindt aan haar werk. Melanie vertelt:

Blijven groeien

“Wat ik leuk vind aan het werken bij Tandartspraktijk Brummelhuis is dat je altijd bezig blijft met groeien en ontwikkelen. Ik ben begonnen in de praktijk aan de Katoenstraat en ben daar opgeleid door Hans en Joyce, toen nog de enige 2 tandartsen. Je werkte bij 1 tandarts aan de stoel en assisteerde bij de behandelingen. Aan die manier van werken is de afgelopen jaren veel veranderd. Nu assisteer ik niet alleen bij verschillende tandartsen, maar werk ik ook zelfstandig als preventie-assistente en orthodontie-assistente. Op vrijdag draag ik zorg voor de declaraties naar de verzekering en de patiënt. Al met al dus heel wat afwisselende taken en dat maakt het werk ook zo leuk. Met ingang van januari van dit jaar ben ik zelfs nog een extra middag gaan werken.”

Gezelligheid binnen het team

“Buiten het feit dat het fijn is om mezelf te blijven ontwikkelen, is het natuurlijk ook belangrijk dat het gezellig is binnen het team en dat er een leuke werksfeer is. We hebben een vaste groep orthodontie-assistentes en ondanks het feit dat de ortho-middagen altijd erg druk zijn, zijn het wel altijd leuke middagen. Het is erg leuk om dan met merendeel kinderen te werken. Maar ook buiten de praktijk wordt er tijdens verschillende uitstapjes een hoop gelachen.”

Voetbalfan in hart en nieren

“Wat niet iedereen weet is dat ik een echte voetbalfan ben. In mijn jongere jaren beoefende ik het spelletje zelf nog actief. Tegenwoordig bekijk ik de boel vanaf de zijlijn. Ik ga al jaren met mijn zoon naar de thuiswedstrijden van FC Twente en ik ben in de praktijk bloedfanatiek als er weer eens een poultje wordt gemaakt tijdens een EK of WK.”

© Copyright Tandartspraktijk Brummelhuis | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid

Realisatie:    Vindingrijck