“Ik houd van deze gezellige kerstsfeer!”

Al twee ochtenden is tandartsassistente Kim Grobben druk in de weer binnen de praktijk. Deze keer niet aan de stoel, maar op alle verdiepingen. Zij is degene die jaarlijks in december de praktijk in kerstsfeer brengt. “Ik word hier helemaal vrolijk van, ik houd van deze gezellige kerstsfeer!” Kim vertelt:

All I want for Christmas…

“Drie jaar geleden ben ik tot ‘Hoofd Kerstversiering’ benoemd in onze praktijk. De materialen die we destijds tot onze beschikking hadden, pasten niet meer bij het nieuwe pand dus ging ik samen met collega Dagmar Ottenhof uitgebreid kerstshoppen bij een tuincentrum in de buurt. Met deze kerstbomen, (houten) accessoires en zelfgemaakte kerstcreaties breng ik sindsdien elk jaar de praktijk in kerstsfeer. Aan de balie, in de wachtkamers en op de werkvloer; overal maak ik het gezellig. Ook aan de kleine details besteed ik aandacht: door de luidsprekers klinkt kerstmuziek en zelfs de kerstballen zijn oranje van kleur, want dat past bij onze huisstijl.”

Winter Wonderland

“We krijgen elk jaar weer leuke reacties van patiënten. Met name over de drie kerstbomen die je door de ramen boven elkaar ziet als je door de Berkstraat rijdt. Vanwege diverse protocollen die gelden voor onze praktijk, mogen we in de behandelkamers geen kerstdecoratie plaatsen. Maar daar hebben we dit jaar iets op gevonden. De fotodoeken in iedere behandelkamer zijn tijdelijk vervangen door schitterende winterbeelden. Een puppy, een hert of rendieren; iedere tandarts had zo zijn inspraak bij het kiezen van een sfeerbeeld in zijn/haar behandelkamer.”

It’s the most wonderful time of the year

“Ik geniet van deze tijd van het jaar. Ook met onze collega’s maken we er een gezellige maand van. Zo doen we deze maand op verschillende avonden mee aan de curling competitie op de markt in Oldenzaal en gaan we samen borrelen & uit eten als afsluiting van het jaar. Tijdens 1e en 2e Kerstdag en op 1 januari is de praktijk gesloten. Op alle andere dagen bent u van harte welkom om de kerstsfeer in onze praktijk te proeven!”

© Copyright Tandartspraktijk Brummelhuis | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid

Realisatie:    Vindingrijck