“Ik maak meer dan 10.000 stappen op 1 werkdag!”

Met een pieper aan haar broekzak en haar sportschoenen aan, maakt Irene Brookhuis meer dan 10.000 stappen op 1 werkdag. Dat is zo’n 5 kilometer. Ze rent door de praktijk om de tandartsen en de assistentes te voorzien van het juiste materiaal dat zij nodig hebben voor hun behandelingen. Ook zorgt zij ervoor dat de instrumenten na gebruik volgens protocol gereinigd en gedesinfecteerd worden. ‘Chef Omloop’ is de naam die tandarts Hans ooit voor haar bedacht. Omdat zij onmisbaar is voor ons team maar altijd op de achtergrond blijft, wordt het tijd om haar eens ‘in the picture’ te zetten… Irene vertelt:  

Prioriteiten stellen

“Op een werkdag bij Tandartspraktijk Brummelhuis bedien ik, samen met mijn collega Marloes Brummelhuis, 11 behandelkamers. Het is heel belangrijk om de juiste prioriteiten te stellen, zodat de tandartsen en assistentes goed kunnen doorwerken. Omdat ik zelf zo’n 35 jaar tandartsassistente ben geweest, weet ik precies welke materialen zij nodig hebben voor welke behandelingen. Ik zorg er niet alleen voor dat de juiste instrumenten op het juiste moment in de juiste kamer klaarliggen, maar ook dat de voorraden worden bijgevuld, het gebruikte materiaal in de thermodesinfector gaat en de boortjes in de goede houder teruggeplaatst worden. We werken volgens een protocol waardoor onze taken heel gestructureerd zijn. Mocht er onverwacht iets nodig zijn, dan word ik opgepiept en sta ik binnen 1 minuut paraat.”

Aangekomen

“Ondanks dat ik dagelijks heen en weer ren over 3 verdiepingen, ben ik de eerste maanden dat ik hier werkte 3 kilo aangekomen. Doordat dit een grote praktijk is, is er altijd wel iets te vieren. Een verjaardag van een collega, een geboorte, een diploma, een jubileum; het lijkt wel of we hier elke dag gebak eten. Heel gezellig hoor, maar dat probeer ik nu te compenseren door ook in het weekend dagelijks mijn 10.000 stappen te maken!”

CategoryNieuws

© Copyright Tandartspraktijk Brummelhuis | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid

Realisatie:    Vindingrijck