< Vorige pagina

Blog Anke van Ritbergen –     Wat kost een tandartsbehandeling?

Regelmatig krijg ik als tandarts de vraag: wat kost dat eigenlijk? Patiënten willen graag weten waar ze aan toe zijn als ze een tandartsbehandeling moeten ondergaan. Logisch. Want de kosten kunnen in sommige situaties hoog oplopen. Daarom maken wij voor uitgebreide behandelingen  ook altijd vooraf een offerte. Openheid en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Uiteindelijk zijn wij tenslotte ook gebaat bij tevreden patiënten.

Kosten op een rij

Speciaal voor u heb ik daarom een aantal veelvoorkomende tandartsbehandelingen op een rij gezet met de daarbij behorende kosten. Uiteraard zal per persoon de situatie verschillen en zal de offerte daarop afgestemd moeten worden. Pint u zich hier dus niet op vast. Het geeft u in ieder geval wel een globale indicatie. Dit zijn de prijzen die gelden per 1 juli 2015.

Kosten 2

 


Vergoeding door zorgverzekeraar

Heeft u een aanvullende tandartsverzekering afgesloten? Dan worden uw tandartskosten geheel of gedeeltelijk vergoed. Ook worden sommige behandelingen vanuit uw basisverzekering vergoed. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van welk pakket u bij welke zorgverzekering heeft afgesloten. Heeft u een aanvullende tandartsverzekering bij Menzis? Kijk dan hier voor een overzicht. Als u wilt weten hoe u meer uit uw aanvullende tandartsverzekering kunt halen, lees dan het blog van tandarts Hans Brummelhuis.

Meer info?

Wij helpen u graag om uw gebit zo goed mogelijk te verzorgen tegen zo laag mogelijke kosten. Bel of mail ons als u meer wilt weten over de kosten van uw tandartsbehandeling. Dan maken we een vrijblijvende afspraak!

 

CategoryBlog

© Copyright Tandartspraktijk Brummelhuis | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid

Realisatie:    Vindingrijck